Annonsera

fiori magazine är Sveriges i särklass största marknadsföringskanal mot blomsterbranschen. Under 12 år har vi haft förtroendet att inspirera och vara en del i utvecklingen.

Fiori erbjuder prisvärda annonser – allt från små åttondelar till helsidor och bilagor. Oavsett budget och målgrupp ska vi alltid kunna uppfylla dina behov och önskemål. Självklart hjälper vi till med att kostnadsfritt ta fram annonsen.

Våra läsare är en köpstark målgrupp, inte bara av blommor utan också av andra inrednings-, present- och tillvalsprodukter. Branschen är stor – bara i Sverige omsätter handeln med blommor och krukväxter cirka 11 miljarder kronor om året! Tidningen, med din annons, skickas kostnadsfritt till alla landets blomsterbutiker.

Vårt mål med tidningen är att ständigt ligga i framkant, leverera inspiration men också förmedla kunskap utanför blommornas värld. Vi vill hjälpa handlarna att ha koll på den digitala världen som snurrar allt snabbare.

Även framöver vill vara en del av navet i Blomsterbranschen, en plats som vi aldrig tar för givet utan alltid ser till att vi förtjänar. – fiori är en helhetsupplevelse i tidningsform.

Välkommen!
/Madeleine

Fakta:

Format: 210 x 270 mm
Utgivning: v. 1, v. 17, v. 31, v. 44
Deadline annonsmaterial:
1 vecka innan utgivning

Priser:

Helsida: 15 600 kr
Halvsida 8 600 kr
Kvartsida: 5 600 kr
Åttondel: 3 400 kr